Saturday, 19 January 2013

Salam Perkenalan

Hye semua!!...Hehe!!..macam ramai lak follower ye...tapi x pa lah...baru nak belajaq ber'belog' ja ni. KN ni sebenaqnya,baru ja berjinak-jinak dalam dunia belog,tak taw la dapat selalu update ke dak dan nak update apa pon x taw lagi wat masa ni.Apapun,terima kasih untuk follower pertama KN...Cik Fatin Amalina Husna kerana sudi mem'Follow' blog conteng-conteng ni dan semoga dapat support dari otai-otai blogger semua.Ok la kot untuk entry Salam Perkenalan ni ye.OP!!..Lupa nak bagitau,KN menggunakan 'Bahasa Rojak Pasar' dalam setiap entry,harap-harap semua dapat terima.

Sebagai tanda penghargaan KN kepada Cik Husna kita yang menjadi follower pertama untuk blog conteng-conteng.

7 comments:

  1. no prob lah..husna just follow je..
    support..support..acewahhh~ =D

    besar gmbar..curik mana lar tuh?? 0.o?

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Selamat berkenalan juga MaMa rey....;)

      Delete
  3. Replies
    1. Terima Kasih ciksu...Salam kenal juga,,....:)

      Delete